Pakket 1 (Basis)

Pakket basis bestaat uit:

• BTW aangifte verzorgen
• Opstellen Jaarrekening
• Bespreken Jaarrekening

In dit pakket verzorgd u zelf uw boekhouding. Dit doet u op uw eigen manier. De aanlevering van uw boekhouding vindt plaats op papier of via een online boekhoudprogramma. Een goed boekhoudprogramma kan u helpen bij het verwerken van uw boekhouding. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid aan om via ons software van E-boekhouden aan te schaffen. Voordeel van een online boekhoudprogramma is dat wij op afstand met u mee kunnen kijken. Mochten er vragen zijn, dan kunnen wij u daarbij helpen. Dit geldt overigens niet alleen voor de software van E-boekhouden. Mocht u gebruik maken van een andere software provider dan bestaat bij hun meestal ook de mogelijkheid om je administratiekantoor te laten meekijken. Informeer bij uw provider naar de mogelijkheden.

Ook als u gebruik maakt van een software programma is het belangrijk dat u uw administratie naar uw eigen behoefte inricht. Heeft u daar hulp bij nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor geldt een op maat uurtarief van € 45,- excl. BTW.

Als ondernemer bent u verplicht maandelijks, per kwartaal of jaarlijks aangifte te doen van uw BTW. Met dit pakket verzorgen wij deze aangifte voor u.

Daarnaast verzorgen wij in dit pakket voor u de jaarrekening. De jaarrekening is de afsluiting van het administratieve jaar. Deze bestaat uit een balans en een resultatenrekening, ook wel bekend als de Winst- & Verliesrekening. De jaarrekening heeft u nodig voor o.a. de Belastingdienst, maar kan ook gebruikt worden voor een bank of andere lening verstrekker. Na het opstellen van de jaarrekening zal deze met u besproken worden.

Voor dit basis pakket geldt een all-in prijs. Er zijn geen bijkomende kosten voor deze werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd in dit pakket en de prijs? Kijk dan verder bij onze tarieven en vraag een gratis offerte aan.

Pakket 1
Basis
vanaf 51
per maand