Pakket 2 (Basis + Boekhouden)


Pakket basis + boekhouden bestaat uit:
• Boekhouding verwerken
• BTW aangifte verzorgen
• Opstellen Jaarrekening
• Bespreken Jaarrekening

In dit pakket verzorgen wij uw boekhouding. Deze wordt in onze eigen boekhoudprogramma geboekt. U hoeft dus geen aparte boekhoudsoftware aan te schaffen. U levert uw boekhouding en overige administratieve papieren via de mail bij ons aan. Het is ook mogelijk om deze op papier aan te leveren. Voor het aanleveren op papier rekenen wij een toeslag van 15%.

Als ondernemer bent u verplicht maandelijks, per kwartaal of jaarlijks aangifte te doen van uw BTW. Met dit pakket verzorgen wij deze aangifte voor u.

Daarnaast verzorgen wij in dit pakket voor u de jaarrekening. De jaarrekening is de afsluiting van het administratieve jaar. Deze bestaat uit een balans en een resultatenrekening, ook wel bekend als de Winst- & Verliesrekening. De jaarrekening heeft u nodig voor o.a. de Belastingdienst, maar kan ook gebruikt worden voor een bank of andere lening verstrekker. Na het opstellen van de jaarrekening zal deze met u besproken worden.

Voor dit basis + boekhouden pakket geldt een all-in prijs. Er zijn geen bijkomende kosten voor deze werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd in dit pakket en de prijs? Kijk dan verder bij onze tarieven en vraag een gratis offerte aan.

Pakket 2
basis + boekhouden
vanaf €75.50
per maand